همه چیز درباره تهویه مطبوع برای رستوران ها

همه چیز درباره تهویه مطبوع برای رستوران ها

حفظ راحتی مشتریان، نگرانی اصلی همه رستوران داران است و کنترل آب و هوا، بخش بزرگی از آن است. هنگام توصیه به تهویه مطبوع برای رستوران ها، ضروری است که قبل از تصمیم گیری برای محل قرارگیری یونیت های تهویه مطبوع، تصمیم گیری در مورد شکل اتاق ها، ترتیبات سالن ها و میز و صندلی ها مورد توجه قرار گیرد.

شرکت تهویه مطبوع هواشاپ می داند که یک تجربه لذت بخش ناهار خوردن مشتریان را باز می گرداند بنابراین ما از تخصص خود استفاده می کنیم تا اطمینان حاصل کنیم مشتریان شما کاملا در هوایی مطبوع پذیرایی می شوند. مشتریان به مدت زمان قابل توجهی در میزهای خود می نشینند و شما آخرین چیزی که می خواهید، مشتریان در مورد آن شکایت کنند سرمایش یا گرمایش محیط است!

ما یک بررسی رایگان انجام می دهیم مهم نیست که کار بزرگ یا کوچک باشد. کلیه نظرسنجی ها توسط کارشناسانان تهویه مطبوع بسیار با تجربه ما انجام می شود که می تواند حتی برای سخت ترین مدل های رستوران بهترین پیشنهاد را ارائه کند.

سیستم های ایده آل برای رستوران ها: تهویه مطبوع دیواری

سیستم های تهویه مطبوع دیواری در رستوران ها در سراسر جهان شایع اند. آنها معمولا ارزان ترین گزینه،بدون نیاز به تعمیر مجدد و به راحتی قابل نصب هستند  یونیت های دیواری طویل و باریک هستند و در سطح بالا روی دیوار قرار می گیرند.

در حالی که دستگاه های دیواری معمولا ارزان ترین گزینه هستند، هنوز هم مهم است که برای حداکثر راحتی و اثر گذاری، آنها را به طور صحیح و در محل مناسب  قرار دهید. آنها باید به صورت مرکزی روی دیوار نصب شوند تا اطمینان حاصل شود که جریان هوا می تواند تمام اتاق را پوشش دهد.
برای رستوران های بزرگتر، با صرفه تر است که چندین یونیت با قدرت پایین تر را در اطراف اتاق قرار دهید تا اینکه تعداد کمتری یونیت های قدرتمند داشته باشند. اینگونه جریان هوای متعادل تضمین می شود و امکان وجود مناطق سرد/داغ را در مناطق نشیمن رستوران از بین خواهد برد.

کاستی سقفی برای رستوران ها

واحدهای کاستی سقفی راه حلی عالی برای رستوران ها هستند. آنها کمی ارزان تر از یونیت های دیواری اد، اما تقریبا به طور کامل درون یک سقف کاذب پنهان شده اند، بنابراین در یک محیط رستورانی بسیار شیک و زیبا هستند؛  همه آنچه از این کاستی سقفی قابل مشاهده است تنها پانلی مربع یا مستطیل شکل هم‌تراز با سقف است.

آنها همچنین دارای مزایای ارائه جریان هوا چهار جهته هستند که تضمین کننده راحتی مناسب نگه داشتن دما برای تمام مشتریان است.

در حالی که تهویه مطبوع کاستی سقفی در داخل سقف کاذب به طور پنهان طراحی شده است بسیاری از رستوران ها و کافه ها، به خصوص آنهایی که دارای سقف های بلند هستند، کل کاستی در معرض دید است که بصورت یک واحد “صنعتی” به نظر می رسد.

داکت کانالی برای رستوران

سیستم های تهویه مطبوع کانالی ایده آل برای رستوران ها و کافی شاپ هایی هستند که به دنبال یک سیستم تهویه مطبوع “نامرئی” هستند. آنها معمولا گران ترند با این حال، آنها نیز زیبا و لذت بخش هستند، زیرا مجرای کار و واحدهای داخلی به طور کامل در یک سقف کاذب پنهان شده اند و فقط یک مشبک کوچک قابل مشاهده است.

نصب سیستم داکت  به عنوان بخشی از یک پروژه ساختمانی در هنگام راه اندازی برای یک رستوران جدید انجام می گیرد. آنها حتی اگر یک سقف کاذب در حال حاضر در محل رستوران وجود داشته باشند، می توانند با اختلال بسیار کمی دوباره نصب شوند.

طرح های مختلفی از داکت وجود دارد که با توجه به اشکال و اندازه اتاق متفاوت است. کارشناسان ما شما را از طریق معرفی مدل های مختلف راهنمایی خواهند کرد، بنابراین شما می توانید زیبایی و کارائی خاص موردنظر خود را به دست آورید.

پیگیری سفارش
لیست مقایسه